Almindelige produkt + merværdi = øget indtjening!

Faktum er, at der er nogle elementer i dag med en kæmpe detail markup og verdensomspændende markeder såsom eBay gør intet for at hjælpe denne situation, da der er så mange sælgere, der er kun én måde at gå priser og det er ned.

Så i stedet for at tage den nemme løsning og forsøger blot at købe en vare til en pris og sælge det videre til en anden for dobbelt (som indebærer lidt dygtighed, således nogen kan gøre det betyder, at slutresultatet er, at du efter meget kort tid ikke kunne fordoble dine penge på grund af konkurrence), du har brug at forsøge at finde en måde at tilføje værdi. Med andre ord købe et standardprodukt og derefter redigere/ændre det på nogle måde at gøre det mere attraktivt for købere. Dette vil gøre det muligt for dig at gøre en større fortjeneste og afhængigt af hvad du gør for at produktet, kan bidrage til at mindske graden af konkurrence du nødt til at ansigt.

Lad mig give dig et par eksempler:

Hvad med at købe en almindelig, almindeligt t-shirt (engros koste for t-shirts er så lidt som $1.80/£1.00 hver) og derefter udskrive noget på det. Hvis du er fantasifuld med hvad du udskriver, kan du muligvis godt sælge den ‘ny forbedret’ t-shirt for $25 / £15. Faktisk, har jeg en ven, der gør denne præcise ting! Han kom op med en unik og original idé at udskrive på t-shirts og nu udskriver hans egen t-shirts, bruge en hjemmelavet skærmen trykpresse (alvorligt, han fik instruktioner fra internettet og faktisk bygget en billig presse sig selv!) Alle af t-shirts han sælger er enten sort eller blå og han kun prints i hvid – en overraskende simpel idé, men en, der viser sig for at være ganske indbringende. Selvfølgelig, det ville være uretfærdigt at afsløre præcis hvad han udskriver på t-shirts men der må være tusinder af muligheder, som endnu ikke har været tænkt.

Der er mange andre ‘arty’ type ting, kan du måske gøre, hvis du har den nødvendige evne, men selv hvis du ikke er kunstnerisk, du bør ikke lade der holder dig tilbage…

Jeg får ofte emails fra folk spørger, hvor de kan købe tomme CD-R’er til at videresælge. Faktum er, at fortjenstmargenen på tomme CD-R’er er lille (faktisk, medmindre du kan sælge tusinder og atter tusinder hver uge, ville jeg ikke spilde din tid selv ser på dette marked) dog tage en tom CD-R og læg noget af værdi på det og pludselig at disken er værd hele meget mere end det var tom. Jeg taler naturligvis ikke om at sætte piratkopieret materiale på diske, men hvad med digital produkter at du enten har fremstillet dig selv, eller at du har købt følgeretten til? For at give dig en idé om, hvor langt du kan gå med denne idé, købt jeg for nylig et kursus, der blev leveret på fem cd’er. Værdien af cd’er og sager var mindre end $2,00 men jeg betalte over $800 for kurset!

Hvorfor? Fordi jeg ønskede indhold. Jeg vidste, at indholdet var langt mere værdifuld end cd’er sig og jeg vidste at de ville hjælpe mig med at øge min egen virksomheder overskud (som de gjorde, og jeg igen min investering inden for en uge på at studere og handler på kursusmaterialet).

Når du har identificeret en mulighed som de ovenfor skitserede (og der må være tusinder og atter tusinder af dem), begynde at tænke over hvordan du kan få en anden til at gøre arbejdet for dig. Målet om en sand iværksætter bør være at frigøre sin tid og bruge det til at komme med nye ideer eller at fremme eksisterende – han/hun bør ikke sidde i garagen udskrivning t-shirts!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.