Ascendanten tegn

Teknisk set afspejler din stigende tegn eller ascendant, de stjernetegn, der stigende på den østlige horisont på det tidspunkt, du tog din første åndedrag i denne verden. Det er derfor en nøjagtige fødselstidspunkt er så afgørende for at finde din præcise stigende tegn. Beliggende på nippet til det første hus af din astrologiske chart– eller på ni klokken–kan den stigende tegn øve indflydelse næsten så kraftig som din sol og måne tegn.

Hvis du skulle tænke på din Sun tegn som din sjæl–din indre personlighed og potentiale- og din måne tegn som dit hjerte–din følelsesmæssige core–kan så man sige at din stigende tegn er dit fysiske selv eller i ansigtet, du præsenterer for verden. For eksempel, selvom dit soltegn kan være Taurus, kunne din stigende tegn meget godt Gemini. Mens du føler dig afslappet, vil andre være tilbøjelige til at se dig som en kugle af nervøs energi og cerebral vid.

Til tider, kan dit stigende tegn fungere som en maske, gemmer sig nogle aspekter af dit indre selv du ikke har lyst til afslørende. Din Ascendant tegn beskriver dit temperament, din passiv manerer og adfærd, personlighed du lægger på offentlige displayet. Det er del af dig selv, du er mest villige til andre mennesker at se i casual, upersonlige situationer. ændringer her vil forklare hvorfor selv folk født samme dag som du vil have meget forskellige personligheder, forskellige styrker og interesser, og forskellige livserfaringer.

Ascendanten kaldes også den stigende tegn på en persons diagram. Astrologer bruger de to udtryk i flæng. Det er bogstaveligt talt de tegn, der var stigende på den østlige horisont af himlen på det tidspunkt, du blev født i det sted, hvor du blev født. Det er derfor vigtigt at have både en fødested og fødsel en gang for at afgive en fuldstændig gyldig Natal Chart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.