Hvor stort et hul har du i din væg?

(NC)-Forestil dig stansning et hul i en af dit hjems udvendige vægge og føle koldt, tørre vinter vind haste ind i dit hus. Nu forestille sig, hvad alt det kolde luft vil betyde for næste efterår varmeregning.
Svarende til sådan et hul er formentlig allerede der, især hvis dit hjem blev bygget før 1980. Det lyder ikke som meget, men de små revner omkring dine vinduer, vægge, ventilationskanaler og rawlplugs kan koste så meget som 350 dollars om året i ekstra varme – mere, hvis naturgas og oliepriserne fortsætter med at stige. For eksempel, hvis du har tilføjet op utætheder i den gennemsnitlige hjem i Toronto, ville “hul i væggen” være mere end 18 inches (46 cm) i diameter.
Det betyder, at du kan betale dig tilbage til din energi forbedringer af permanent skære din varmeregning. Af alle de ting du kan gøre for at gøre dit hjem mere effektiv, giver draftproofing dig den største bang for sorteper. Den store bonus er året rundt komfort – noget, der holder vinteren varme i holder du køligere om sommeren så godt. Og når som helst du bruger mindre energi, du medvirke til at reducere drivhusgasser, der bidrager til globale klimaændringer hos murer Ikast.
Hvis du er en erfaren gør-det-selv, ved du sikkert allerede, hvor at finde caulking og weatherstripping i din lokale hardware butik. Hvis ikke, du sparer mere energi hvis du ringer i en professionel. Uanset hvad, det betaler sig at få ekspertrådgivning, før du starter.
Under Natural Resources Canada’s EnerGuide for huse program, rådgiver gennemfører en “blower door” test for at finde eventuelle utætheder i strukturen hus, bruger en computermodel til at anslå dit hjems nuværende energiforbrug og foreslår den mest overkommelige af energibesparende indstillinger for dit hjem. Med den tekniker betænkning i hånden, vil en erfaren renovator vide præcis hvad de skal gøre for at hjælpe dig skære din varmeregning.
Mere end 50.000 canadierne har allerede henvendte sig til EnerGuide for huse for neutral energieffektivitet rådgivning. For at finde energi rådgiver tættest på dig, på programmets websted eller ringe 1 800 3tilbudmurere.dk 387-2000 gratis for en kopi af EnerGuide for husenes komfort, opsparing, ekspertrådgivning brochure. Det er det første skridt til at fylde de huller, der er at lade energi og penge lække ud af dit hjem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.