Sådan finder du en ven med fordele

Hvis du leder efter en ven med fordele, er der mange måder at skabe den forbindelse på. Der er online datingsider som OkCupid og Zoosk, der gør det nemt at møde andre mennesker, der søger bolleven. Der er også forskellige apps og websteder som Eventbrite, der hjælper folk med at møde andre mennesker. Du kan dog ikke bare spørge tilfældige mennesker på gaden. I denne artikel vil vi se på de bedste metoder til at finde en ven med fordele.

Zoosk

Hvis du leder efter en ven med fordele på Zoosk, er du ikke alene! Mange mennesker har problemer med at finde mennesker, der deler deres interesser og værdier. Zoosk-brugere har klaget over, at Zoosk er fyldt med bots og har modtaget negative anmeldelser om forbrugeranliggender. Heldigvis gør virksomheden en indsats for at sikre, at dens medlemmer er reelle. Men hvis du er interesseret i polygami eller et åbent forhold, er Zoosk måske ikke noget for dig. Det kan endda forårsage forvirring for monogame brugere.

Hvis du leder efter en dato, der vil sætte pris på din personlighed og have lignende interesser, har Zoosk tusindvis af brugere at vælge imellem. Du kan søge i appen efter køn og alder. Det har også en sektion for seniorer og andre personer med lignende interesser og livsstil. Hvis du leder efter en date eller en ven med fordele, kan Zoosk være det perfekte match for dig.

OkCupid

Der er mange forskellige måder at finde en ven med fordele på OkCupid. Ofte er disse forhold ikke vellykkede, men de er også sikrere at prøve end mere traditionelle typer forhold. Mens det at ødelægge et venskab ikke er så slemt som at bryde op med en langsigtet partner, skal du være forsigtig og konservativ, når du gør fremskridt til en nær ven. Du bør også tage dig god tid og undgå at nærme dig en nær ven på gaden uden en plan.

Webstedet er gratis at deltage, men for at se andre medlemmers profiler skal du opgradere til deres premium-service. Messaging-tjenesten fungerer som den skal, men der er nogle klager fra brugere om dårlig kundeservice. Mens messaging-tjenesten på webstedet er enkel, kan det føre til dybe forbindelser. Du kan vælge at møde nogen, der deler dine interesser og er FWB-minded. OkCupids store brugerbase betyder, at du kan have problemer med at finde en FWB-partner afhængigt af hvor du bor, men der er mange aktive brugere over hele verden.

Eventbrite

Du kan bruge Eventbrite til at oprette din mailingliste. Du kan uploade en liste over kontakter fra Outlook eller Express samt fra.csv eller.txt filer. Hvis du bruger flere e-mail-konti, såsom Gmail, Hotmail eller Yahoo, kan du nemt importere dine kontakter til Eventbrite. Hvis du har mere end én person, der arbejder på den samme begivenhed, kan du tildele hver person en anden rolle og angive forskellige tilladelser.

Når du er vært for en Facebook-begivenhed, kan du gøre den mere populær ved at invitere dine venner til at svare. Eventbrite har en Facebook-delingsknap, når du har tilmeldt dig. Denne funktion giver dig mulighed for at sende Facebook-invitationer og ordrebekræftelses-e-mails med et enkelt klik. Boost kan hjælpe dig med at promovere din begivenhed på Facebook ved at anbefale Facebook-begivenheder og føje dem til din Facebook-side. Private begivenheder vil dog kun være invitationer, så du kan ikke dele dem offentligt.

Ashley Madison

Mens du kan bruge Ashley Madison gratis til at møde kvinder, skal du købe et abonnement for at fortsætte med at interagere med kvinder. Men hvis du er single, tilbyder webstedet en gratis 30-dages prøveversion af Message Plus, som giver dig mulighed for at sende og modtage beskeder uden at bruge kreditter. Under denne prøveperiode vil du være i stand til at kommunikere med medlemmer uden at bruge nogen penge. Du kan til enhver tid annullere denne plan, så du kan fortsætte med at bruge Ashley Madison, som du ønsker.

Du kan tilmelde dig gratis og gennemse profiler, før du forpligter dig. Ashley Madisons premium-service giver dig mulighed for at sende beskeder til verificerede medlemmer, hvilket gør det perfekt til venner med fordele. I modsætning til andre datingsider tillader Ashley Madison ikke havkat. Du kan gennemse profiler uden at forpligte dig til noget, så du kan teste nye mennesker, før du forpligter dig til dem. Det er dog vigtigt at huske, at betalte brugere kun kan sende en besked til verificerede medlemmer.