Den guddommelige skønhed af den traditionelle kinesiske kultur skinner på Radio City Music Hall

Som vi indvarsle år af grisen, kommer den guddommelige skønhed i det gamle øst til livet i NYC med den nu legendariske NTDTV kinesiske nytår spektakulære! 30-byen world tour spektakulære vil spille på Radio City fra februar 14 – 17.

Byder på bedst af kinesisk kultur og verdensklasse kunstnere, denne unikke Vis skildrer ægte traditionelle kinesiske kultur og omfatter klassisk kinesisk dans samt forskellige traditionelle danse. Udøvende kunstnere har arbejdet hårdt for at efterligne gamle musikalske stil — klassiske melodier fyldt med magt af medfølelse. Fremvisning af grand stage design, håndmalede baggrunde og autentiske costuming fra gamle kinesiske dynastier, tema af myter og legender væver en fortælling om den legendariske kamp mellem godt og ondt gennem teater, musik og dans.

NTDTVS vigtigste mål er at genoplive tabte kinesisk kultur fra den antikke fortid. Som du måske ved, i 1949, da den kinesiske kommunistiske parti overtog magten i Kina, dens ledere har gjort alt for at afskære folk fra deres 5.000 år gamle kultur. Alt moralske og åndelige var pludselig hjemstedsfordrevne fra folks liv–templer og Buddhaer blev ødelagt. Kunst blev et redskab til opfyldelse af politiske mål, fremmane den mørke side af den menneskelige natur. Kinas folkemusik blev brugt til at tjene den kommunistiske revolution.

Desværre har dem født efter 1949 åbnede deres øjne for en åndelig ørken. De er ikke længere kender deres egen kulturarv, der er blevet decimeret og erstattet med den kommunistiske-ateist model.

At dømme efter vækst og succes i det kinesiske nytår spektakulære, nu på fjerde år, tror jeg at NTDTV har levet op til sine ord. Spektakulære virkelig har virkningen af at fjerne kommunistiske “indpakningspapir” i nærheden af essensen af traditionelle kinesiske værdier og skønhed. Det er ikke overraskende, at showet rangeret 7: e på Billboard Magazine’s top 10 shows i Feb 2006 baseret på billetsalget til 2006 viser på Radio City Music Hall.

Spektakulære er en fryd for kinesiske og vestlige publikum både — en virkelig heartwarming begivenhed ikke må gå glip. “Den kinesiske nytår spektakulære er det bedste show nogensinde at dukke op på scenen i Nordamerika,” sagde tidligere medlem af Parlamentet Simma Holt. “Jeg så showet i Canada, og jeg vil gerne sige til de kinesiske konsulat embedsmænd, der har fremsat en erklæring om, at showet er politisk, det faktum, at nogle af de grusomheder begået af det kinesiske regime igen blev vedtaget i showet er intet usædvanligt; fortolkende dans er en funktion af alle store symfonier, operaer og balletter.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.